همین الان در اینترنت سرچ کنید خواص پوست لیمو ترش. دشمن عفونت است.

 

راه مصرف را اغلب اینطور نوشته: پوست لیمو  را در فریزر نگهداری کنید و برای مصرف خورد کنید روی سالاد.

 

اما راه بهتری وجود دارد  به نام معجون عراقی :

 

من خیلی زیاد دچار عفونت های ریوی می شدم. (گاهی سالی چند ماه گرفتار بودم)

در سفر اربعین دیدم عراقی ها لیمو را با پوست مصرف می کنند.

بعد از سفر من مرتب پوست لیمو مصرف می کنم و تقریبا سه سال است که عفونت مزمن ریوی ندارم.

 

اما روش عراقی ها :

از این لیموترش های بزرگ که پوست ضحیمی دارند بگیرید. (دقت کنید پوست سالمی داشته باشند و پرآب باشند)

آنها را با پوست حلقه حلقه خورد کنید.

هسته ها را جدا کنید.

بعد همه دیگر بخشهای لیمو را (یعنی پوست و گوشت و آب آن را ) در میکسر بریزید و یک لیوان آب و یک قاشق شکر (عسل بهتره) به آن اضافه کنید  و میکسر را روشن کنید تا مخلوطی شبیه شیر موز به دست بیاید (پوستها باید کاملا محو شوند و هنگام خوردن در گلوی شما احساس نشوند)

 

هر روزی که احساس سرماخوردگی یا گلودرد کمی دارید شما ناشتا یک لیوان مصرف کنید.

 

معجزه می کند این معجون در جلوگیری

 

در درمان البته جای آنتی بیوتیکها را نمی گیرد. اما مکمل خوبی است و نیرو بخش و پرانرژی. خواص دیگری هم برای شادابی پوست و ... دارد که در اینترنت ببینید.